Mehmet Dinçerler kimdir? kaç yaşında? aslen nereli?

Mehmet Dinçerler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? ne iş yapıyor? mesleği ne? hangi pastane? evli mi? eşi kim? nerenin sahibi? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? ne iş yapıyor? mesleği ne? hangi pastane? ailesi kim? evli mi? eşi kim? nerenin sahibi? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Şarkıcı Hadise ile evliliğinin ardından kısa sürede boşanmasıyla, magazin dünyasında en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Mehmet Dinçerler'in hayatı hakkında merak edilenler..

MEHMET DİNÇERLER NERELİ?

Mehmet Dinçerler 23 Ağustos 1998 tarihinde dünyaya gelmiş olup aslen Gaziantep'lidir. Ünlü kahve markası Gloria Jean's Coffees'in Türkiye CEO'sudur. Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur.


Mehmet Dinçerler neyin sahibi?

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e teslim etti. Türkiye'de yıllar önce yok olmaya yüz tutan kahve zincirini yeniden canlandıran Dinçerler, kısa süre içinde 65 şubeyle markayı yeniden piyasada tutmayı başarmıştır.

Mehmet Dinçerler kiminle evli?

Mehmet Dinçerler, Şarkıcı Hadise ile 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı'nda evlenmiştir. Ünlü çift 30 Eylül 2022 tarihinde boşanmışlardır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski