Onvo Tv kimin? Onvo kime ait? Sahibi Mehmet Atmaca kim?

ONVO kimin? yerli mi? sahibi kim? kim kurdu? kime ait? Atmaca Elektronik kimin? Sahibi Mehmet Atmaca kimdir? aslen nereli?
Onvo Kimin

ONVO TV kimin? yerli mi? sahibi kim? kim kurdu? kime ait? ne malı? Atmaca Elektronik kimin? Sahibi Mehmet Atmaca kimdir? aslen nereli?


ONVO HAKKINDA

Onvo markasının kurumsal internet sitesinde yer alan bilgilere göre; ONVO Elektronik; uzun yıllar süren titiz çalışmalar, profesyonel yönetici kadro ve teknoloji aşkından doğdu. Yerli teknoloji alanında 30 yılı aşan tecrübesi ile kurucusu Mehmet Atmaca, hakim olduğu sektöre yeni bir soluk getirmek için yola çıkmış ve tüm bilgi birikimini ve teknoloji geçmişini aktararak ONVO Elektronik'i kurmuştır.

Türkiye'nin en önemli teknoloji üretim tesislerinden biri olarak İstanbul Büyükçekmece'de yer alan ONVO, Yüksek üretim kapasitesi ile üretim bantlarını her geçen gün genişletmeye devam etmektedir. Yerli televizyon markası olan ONVO, dünya markası olma hedefi ile bu çatı altında kurulmuştur.

Aynı dönemde dünyaca ünlü Saba ve Nordmende markalarını da bünyesine katmıştır. Böylelikle dünya markalarını kendi çatısı altında "yerli marka" haline getirmiştir. 4K, Ultra HD ve Smart TV teknolojilerini başarılı bir şekilde üretim hattından ürünlerine aktararak Türkiye'nin dört bir yanına dağıtmaktadır. Başta Onvo TV olmak üzere ONVO ürünleri bugün, A101, MediaMarkt, Trendyol gibi bir çok platformda satılmaktadır.


Atmaca Elektronik Sahibi Mehmet Atmaca
Mehmet Atmaca

ONVO Sahibi Mehmet Atmaca kimdir?

Mehmet Atmaca 1970 yılında Nurettin Atmaca ve Mahi Atmaca'nın 3. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Aslen memleketi Ağrı ilinin Hamur ilçesinin Kamışlı köyüdür. Azmi ve çalışkanlığı ile küçük yaşta dikkatleri üzerine çeken Atmaca, 15 yaşında İstanbul'a geliş serüveni sonrası ticari hayata profesyonel olarak atılmıştır. Küçük yaşta teknolojik ürünleri tüketicilere sunmuş ve teknolojiye o yıllarda gönül vermiştir.

İlerleyen zamanlarda Türkiye'nin en büyük 3. teknoloji üretim markasına bilgi ve birikimlerini aktararak yerli ekonomiye de katkı sağlamıştır. Teknolojik ürünler konusundaki yeteneği ve ticari dehası ile ONVO Elektronik'i kurmuştur. Kendi televizyon markası ONVO'nun yanı sıra dünyaca ünlü SABA ve Nordmende markalarını bünyesine katmıştır. Son teknoloji ürünleri ONVO Elektronik imzası ile üretmeye ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. Mehmet Atmaca, aktif olarak ONVO Elektronik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO görevini sürdürmektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski