Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? eşi kim?

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? eşi kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Rasim Ozan Kütahyalı

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? eşi kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


RASİM OZAN NERELİ?

Rasim Ozan Kütahyalı 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatı ve çocukluğu İzmir'de geçti. Babası mühendis, annesi öğretmendir. İzmir 60.Yıl Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul'da Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okudu ancak 2. sınıftan ayrılarak yarım bıraktı.

Genç yaşında sinemaya yönelen Rasim Ozan, 2002 yılında Sinan Çetin'le tanıştı. Bu tanışmanın ardından Çetin'in yapım şirketi Plato Film'de çalışmaya başladı. Burada metin yazarlığı yaptı. 2007 yılında Taraf'ın yorum sayfasına yazılar göndermeye başladı. Yazıları bir süre sonra oldukça ses getirdi ve Taraf'tan köşe yazarlığı teklifi aldı ve 10 Ağustos 2008'de Taraf gazetesi yazarı oldu.


2009 yılında Mahmut Övür ile birlikte Kanal T'de yayınlanan "Politik Performans" adlı programda yorumculuk yaptı. Ayrıca Kanal T Ana Haberleri'nde de yorumcu olarak görev yaptı. Bir süre sonra buradan ayrıldı ve CNN Türk'te Reha Muhtar'ın sunduğu "Çok Farklı" programında danışman olarak çalıştı. Aralık 2009'dan itibaren "Ters Cephe" programında yorumculuk yapmaya başladı.

Rasim Ozan Kütahyalı, halen Beyaz TV'de Ertem Şener'in sunduğu, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programında,  Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Abdulkerim Durmaz'la birlikte yorumculuk yapmaktadır.


 - Sitemizde yer alan diğer BEYAZ TV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..


Rasim Ozan Kütahyalı kiminle evli?

Rasim Ozan Kütahyalı, Gazeteci Nagehan Alçı ile evliyken 2023 yılında boşanmışlardır. Çiftin 2017 yılında dünyaya gelen, Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları vardır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski