Gazeteci Hacı Yakışıklı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Hacı Yakışıklı kimdir? aslen nerelidir? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
hacı yakışıklı


Gazeteci Hacı Yakışıklı kimdir? kaç yaşında? ne mezunu? aslen nereli? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Gazeteci Hacı Yakışıklı, özellikle sosyal medya twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ve Tv100 haber programlarında yaptığı çarpıcı yorumlar nedeniyle insanlar tarafından merak edilmektedir.

HACI YAKIŞIKLI NERELİ?

Hacı Yakışıklı 1981 yılında Kayseri'de doğmuş olup aslen Kayseri'lidir. İlkokulu İzmir, Mersin ve Kayseri’de tamamladı. Erciyes Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur.

Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü de tamamlamıştır. 19 yıl boyunca Yeni Akit Gazetesi'nin çeşitli birimlerinde görev yapmaktayken, 2022 yılının Kasım ayında Yeni Akit'ten ayrılmıştır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..


HACI YAKIŞIKLI tv100.com'da!

Hacı Yakışıklı, sosyal medya hesabından paylaştı.

O paylaşımda, "Yeni Akit gazetesinden karşılıklı anlaşarak ayrıldım. 3 ay evvel vefat eden Akit Medya Grup Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ağabeyime rahmetle.. Aralık'tan itibaren 'tv100 yazarı' olarak yazılarımla ve ekranlarda Tv100'deyim.." ifadelerini kullandı.

Yakışıklı, yazısının bir kısmında, "29 yıllık yayın hayatında 'inananların yüz akı' olan Akit’e 2003 senesinde 'Gazete dağıtım elemanı arıyor musunuz?' diyerek başvurmuştum. O günden bu yana dağıtıcılık, abonetörlük, temsilcilik, bölge müdürlüğü, muhabirlik, ek editörlüğü, köşe yazarlığı ve son 7 senedir de Ankara Temsilcisi olarak neredeyse tüm birimlerinde görev yaptım." diye ifade etti.

Gazeteci Hacı Yakışıklı, evli ve 4 çocuk babasıdır.

- Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski