Show Haber Sunucusu Meltem Acet kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Show Haber Sunucusu Meltem Acet kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Meltem Acet

Show Haber Sunucusu Meltem Acet kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Hafta Sonu Haber Sunucusu Meltem Acet hakkında internet kullanıcıları Meltem Acet kaç çocuğu var? Mehmet Acet Meltem Acet akraba mi? Spiker Meltem Acet kimdir? Meltem Acet hangi kanalda? Meltem Acet estetiksiz hali, Meltem Acet evli mi, Meltem Acet sevgilisi, Meltem Acet kızı, Meltem Acet annesi, Meltem Acet yaş, Mehmet Acet Meltem Acet gibi sorgulamalar yapıyor..

 

MELTEM ACET KAÇ YAŞINDA?

Meltem Acet 24 Eylül 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. TED Anlara Koleji'nden mezun olmuş ardından Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) Ekonomi bölümünü beşinci olarak dereceyle bitirmiştir. Yüksek lisansını yine ODTÜ İşletme bölümünde yaptı. Burada bir süre araştırma görevlisi olarak da çalışıp ABD ve İngiltere'de finans sektöründe yer aldı.

Meltem Acet FOX TV bünyesinde stratejik planlama ve reyting analiz bölümlerini yönetti. Günümüzde ekran önüne geçmesine rağmen ekran arkasıyla ilgili de önemli bir bilgi birikimi bulunmaktadır.


A Haber’de Z Raporu, Teve2’de Mola, Artı 1 TV'de Sıra Dışı ve Paranın Nabzı adlı programları sundu. Ayrıca Artı 1 TV ve TGRT Haber'de Ekonomi Müdürü görevlerini üstlendi. 20 Haziran 2018 tarihinde TGRT Haber'de çalışmaya başladı. 20 Aralık 2018'de Habertürk'e transer oldu.

Meltem Acet kiminle evli?

14 yıl evli kaldığı Onat Acet ile 2019 yılında tek celsede boşandı. Bu evlilikten Ela isminde bir kız çocukları bulunmaktadır. Boşanma sonrası 6 milyon Türk Lirası manevi tazminat almış, eşinin soyadını kullanmaya devam etmiştir.

Meltem Acet sık sık engelli ve sahipsiz sokak hayvanlarına yardım eli uzatıyor ve onların bakımını üstleniyor. Ünlü sunucu, şu anda Habertürk'te hafta sonu Ana Haber Bülteni'ni sunuyor. Ayrıca hafta içi günlerde de Manşet programının sunuculuğunu yapmıştır.

Meltem Acet hangi kanalda?

Güzel Sunucu Meltem Acet halen, Ciner Medya grubunda yer alan Show Tv’de ve Habertürk Tv’de ana haber bültenini sunmaktadır.

Meltem Acet Mehmet Acet akraba mı?

Vatandaşlar, Show Haber Sunucusu Meltem Acet, Kanal7 Ankara temsilcisi Gazeteci Mehmet Acet'in nesi oluyor? eşi mi? akrabası mı? gibi soruların yanıtlarını araştırmaktadır. Bilindiği kadarıyla Meltem Acet ile Mehmet Acet'in bir akrabalığı bulunmamaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski