Camdaki Kız konusu nedir? kim hangi karakteri oynuyor?

Camdaki Kız Tek Parça Full İzle Camdaki Kız son bölüm tek parça full izle, camdaki kiz izle, camdaki kız ne zaman? canlı izle, tüm bölümleri, nerede çekiliyor, dizisinin konusu nedir? oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?
Camdaki Kız

Camdaki Kız Tek Parça Full İzle Camdaki Kız son bölüm tek parça full izle, camdaki kiz izle, camdaki kız ne zaman? canlı izle, tüm bölümleri, nerede çekiliyor, dizisinin konusu nedir? oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?


Camdaki Kız gerçek mi, uyarlama mı?

Nadim Güç'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu yazıyor. Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanmıştır.

CAMDAKİ KIZ HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Gerçek bir hayat hikayesi olan Camdaki Kız dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun "Camdaki Kız" isimli romanından esinlenerek hazırlandı.

Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor?

Gerçek bir aşk hikayesini konu edinen Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin çoğu Beyoğlu ilçesinde ve Tarlabaşı Bulvarı civarlarında gerçekleştirilmektedir.

Anadolu Yakası'nın Beykoz ilçesi ve Avrupa Yakası'nın Sarıyer ilçesinde de çekimler yapılıyor. Dizinin ilk tanıtım çekimleri, Taksim İstiklal Caddesi’nde gerçekleşmiş ve çekimde Nostaljk Tramvay’ın görüldüğü anlar da ilgi çekmişti. Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in yer aldığı tanıtım çekiminde, özel olarak hazırlanan cam dekor kullanılmıştı.

Camdaki Kız oyuncuları ve karakterleri

Cihangir Ceyhan - Hayri
Devrim Yakut - Gülcihan
Hande Ataizi - Cana
Feri Baycu Güler - Döndü
Nur Sürer - Feride
Şerif Erol - Adil
Hamza Yazıcı - Tako
Merve Polat - Billur
Nihal Menzil - Hafize
Selma Ergeç - Selen
Tuğrul Tülek - Levent
Tamer Levent - Rafet

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?
Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kızdır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE, CAMDAKİ KIZ DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!


CAMDAKİ KIZ CANLI İZLE İÇİN TIKLAYIN!

Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski