İbrahim Ufuk Kaynak kimdir? nereli? kaç yaşında? mesleği ne?

Ahsen TV röportajındaki adam kim? İbrahim Ufuk Kaynak kimdir? nereli? kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği ne?
ibrahim ufuk kaynak

İbrahim Ufuk Kaynak kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? memleketi neresi? biyografisi ve hayatı.


Sokak röportajlarıyla öne çıkan Ahsen TV'nin röportajlarından birinde, yaptığı çarpıcı açıklamalarla bir anda gündem olan vatandaş son günlerde sosyal medyada da merak konusu oldu..

İbrahim Ufuk Kaynak'ın; Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, iç ve dış saldırılar, ekonomik krizin nedenleri ve hükümete yönelik saldırıların perde arkasıyla ilgili bir çok konuda yaptığı yorumlar vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.


Meşhur Röportajın tamamı


Ahsen TV'deki adam kim?

Ahsen TV sokak röportajındaki adam İbrahim Ufuk Kaynak'tır. İbrahim Ufuk Kaynak 1960 senesinde doğmuştur, baba tarafından aslen Trabzon Akçaabat'lı, anne tarafından ise Ordu'ludur. İlk, Orta ve Lise tahsilini Ordu'da tamamlamıştır. Hacattepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü mezunudur.

Arkeolog ve sanat tarihçisi olan Kaynak, çeşitli meslek dallarında kendini göstermiş, çok sayıda ülke gezmiş ve araştırmalar yapmıştır. Türk tarihi, Osmanlı tarihi ve Selçuklu tarihi üzerine de çalışmaları vardır.

İbrahim Ufuk Kaynak, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, Ak Parti tarafından Ordu'dan aday gösterilmiş ve 28. Dönem Ak Parti Ordu Milletvekili olarak seçilmiştir.

İbrahim Ufuk Kaynak’ın Twitter adresi


İbrahim Ufuk Kaynak, 24TV'de Arafta Sorular programında Esra Elönü'nün konuğu oldu, programı kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için işte o söyleşi..


İbrahim Ufuk Kaynak Videoları

"Türkiye dövizle, dolarla yok edilemez"


Türkiye neden hedefte? İbrahim Ufuk Kaynak anlatıyor!

1 Yorumlar

  1. Ağzınıza yüreğinize sağlık hocam, yolunuz açık olsun, sizi meclis kürsüsünde de görmek istiyoruz, ülkemizin size ihtiyacı var..

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski