Beykoz Kadınlar Plajı hangi gün? Giriş Ücreti ne kadar? 2023

Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar? 2023 Beykoz Kadınlar Plajı nerede? adresi, yol tarifi, kadınlara hangi günler, yorumları.
Beykoz Kadınlar Plajı

Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Nerede? Giriş Ücreti Ne Kadar? 2023 Beykoz Kadınlar Plajı nerede? adresi, yol tarifi, kadınlara hangi günler, yorumları.


İstanbul'un en güzel koylarından biri olan Elmasburnu Koyu, kadınlara özel plajı, 29 adet özel locası, deniz manzaralı restoranı, piknik alanları ve elektrikli yolcu servisleriyle hizmet veren Riva Elmasburnu Tabiat Parkı keyifli bir deniz sefası için özellikle kadınlar tarafından yoğun olarak tercih edilen noktalardan biri oldu.

Beykoz Kadınlar Plajı

Beykoz Belediyesi tarafından işletilen, İstanbul'da şehir merkezine yakın bir konumda ve tatil bölgesi standartlarındaki tek kadınlar plajına sahip Elmasburnu Kadınlar Plajı modern tesisleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor.

Tesiste; yeşil ve mavi manzaraya karşı piknik yapmak isteyenler için, 165 adet piknik ünitesinin bulunduğu mesire alanında 9 bin m2'lik yürüyüş alanı ve 2 adette çocuk parkı vardır.

Doğalgazlı mangal üniteleriyle piknikçiler zahmetsiz ve doğaya saygılı bir şekilde piknik yapma imkanı da buluyor. Elmasburnu Restoran ise ziyaretçilere ilçeye özgü lezzetler ve ferah içeceklerden oluşan zengin menüler sunmaktadır.


ilgili yazı: Beykoz Belediye Başkanı Kimdir? Hangi Partiden?

Beykoz Kadınlar Plajı Hangi Gün

Beykoz Belediyesi tarafından turizm yatırımları kapsamında 2020 yılında faaliyete başlayan Elmasburnu Tabiat Parkı, 29 adet locanın yer aldığı haftanın dört günü sadece kadınlara özel plaj, mavi ve yeşil koylara bakan nezih bir restoran ve büfe ile hizmet vermektedir.

Elmasburnu Kadınlar Plajı; Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yalnızca kadınlara hizmet vermektedir. Kadınlara özel olan günlerde plaja 7 yaşın üzerindeki erkek çocuklar alınmıyor, ayrıca tesislerde çalışan personelin tamamı da kadınlardan oluşuyor.

Cumartesi, pazar ve pazartesi günleri ise bayan erkek karışık yani ortak olarak yararlanabiliyor.

Beykoz kadınlar plajı ne zaman açık?

Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sadece kadınlara hizmet vermektedir.

Beykoz Kadınlar Plajı açıldı mı? ne zaman açılıyor?

İstanbul'un en güzel koyunda kadınlar plajı, locaları, deniz manzaralı restoranı, piknik alanları ve elektrikli yolcu servisleriyle hizmet veren Riva Elmasburnu Tabiat Parkı 4 Temmuz 2023 Salı günü sezonu açıyor.


Deniz Manzaralı Piknik Keyfi

Deniz keyfinin yanı sıra, yeşil-mavi manzaraya karşı piknik yapmak isteyenler için, 165 adet piknik ünitesinin hazırlandığı mesire alanında, 9 bin m2’lik yürüyüş alanı ve 2 adet çocuk parkı bulunuyor.

Doğalgazlı mangal üniteleriyle piknikçiler zahmetsiz ve çevre saygılı piknik yapıyor. Elmasburnu Restoran ise ziyaretçilere ilçeye özgü lezzetler ve ferah içeceklerden oluşan zengin bir menü sunuyor.

Beykoz Belediyesi turist ve ziyaretçilerin alanda huzurlu ve güzel bir yaz geçirmesi için plaj ve tüm ortak kullanım alanlarında kesintisiz temizlik hizmeti sunuyor. Elmasburnu Tabiat Parkı'na Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün belirlediği ücret tarifesiyle giriş yapıyor.

Beykoz Kadınlar Plajı Giriş Ücreti ne kadar 2023

2023 yılı tarifesine göre Elmasburnu Tabiat Parkı ve Plajı'nın güncel fiyat listesi şu şekildedir.

  • 1.tip Kamelya: 45 TL
  • 2.tip Kamelya: 90 TL
  • Şezlong: 20 TL
  • Şemsiye: 20 TL
  • Loca (yemekli) 300 TL

Otopark Ücretleri
  • Bisiklet: 12 TL,
  • Motosiklet: 24 TL,
  • Otomobil: 36 TL (4 kişilik giriş ücreti dahil)


Beykoz Kadınlar Plajına Nasıl Gidilir?

Beykoz Riva'da bulunan Elmasburnu Plajı'na da toplu taşıma ile gitmek için, Beykoz merkeze ulaştıktan sonra 137 no'lu Cumhuriyet Köyü-Riva hatlı İETT otobüslerine veya Riva minibüslerine binmek gerekir.

Elmasburnu Plajı'na özel aracınız ile ulaşmak için;
Anadolu yakasından 2. Köprü (Fatih Sultan mehmet Köprüsü) çevre yolu yönünde ilerlerken köprüden önce son çıkış olan Kavacık kavşağından çıkmanız gerekiyor. Önce Kavacık, Beykoz, Riva tabelalarını daha sonra Acarlar mahallesi, Polonezköy, Riva tabelalarını takip ettiğinizde yaklaşık yarım saatte Riva’ya ulaşmış olacaksınız.

Avrupa Yakasından geleceklerin de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçtikten sonra ilk çıkış olan Kavacık sapağından ayrılıp aynı tabelaları takip etmesi gerekiyor. Riva merkeze ulaştıktan sonra karşınıza çıkan Riva Plajı'ndan bir sonraki koyda bulunuyor, buraya Jandarma binasının yolu takip edilerek ulaşılıyor.


Beykoz Elmasburnu Kadınlar Plajı Adresi Yol Tarifi


Beykoz Riva Elmasburnu Kadınlar Plajı Yorumları

Aşağıda bulunan Yorum Gönder bölümünden, Elmasburnu plajıyla ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Beykoz Elmasburnu Kadınlar Plajı Fotoğrafları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski