Özlem Akarsu Çelik kimdir? kaç yaşında? nereli? eşi kim?

Gazeteci Özlem Akarsu Çelik kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Özlem Akarsu Çelik

Gazeteci Özlem Akarsu Çelik kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi? eşi kim? özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Halk Tv Ankara Temsilcisi, Gazeteci Özlem Akarsu Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler..

ÖZLEM AKARSU ÇELİK KAÇ YAŞINDA?

Özlem Akarsu Çelik 1970 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezundur. Meslek hayatına Sabah grubu sektör dergilerinde başlayan Çelik, daha sonra BRT, Kanal 6, SkyTürk ve ATV kanallarında ağırlıklı olarak Parlamento ve Başbakanlık muhabirliği yapmıştır.

ATV'de Ankara Haber Müdürlüğü görevini de yürüten Çelik, oradan Akşam gazetesi ve Milliyet gazetesinde köşe yazarlığı yaptıktan sonra gazeteduvar.com'da da yazılar yazmıştır.


Son olarak kapanan Olay TV'de Ankara Temsilcisi olarak görev yapan deneyimli gazeteci Çelik; İsmail Küçükkaya'nın transferi sonrasında HALK TV'ye transfer edilen isimler arasında yer almıştır. Küçükkaya'nın ardından kanalın Ankara Temsilcisi de Özlem Akarsu Çelik olmuştur.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, "Halk TV ailesi büyüyor. Aramıza hoşgeldin sevgili @oakarsucelik" diye yazarken, Candaş Tolga Işık Mahiroğlu'na, "Abi şu tivitleri toplu mu atsan 2 gündür arkadaşlarımızı ve kanalı tebrikten telef olduk Şaka bi yana bu habere de çok sevindim, bir kez daha hayırlı olsun" diye seslenmiştir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Özlem Akarsu Çelik'te Cafer Mahiroğlu'na cevaben, "Çok teşekkürler Cafer Bey. Bu önemli dönemde Ankara büroyu bana emanet edecek kadar güvendiğiniz için hem size hem @SuatToktas'a teşekkür ederim. Tüm Halk TV ekibiyle çok güzel işler yapacağız. Yolumuz açık olsun" karşılığını vermiştir.

Özlem Akarsu Çelik kiminle evli?

Özlem Akarsu Çelik, Gazeteci Murat Çelik ile evli olup, çiftin 2 çocukları vardır.

- Sitemizde bulunan diğer Halk Tv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski