Gazeteci Müge Anlı kaç yaşında? nereli? annesi kim? eşi kim?

Gazeteci Müge Anlı kaç yaşında? aslen nereli? Müge Anlı evli mi, eşi kim? çocuğu var mı? ne mezunu? annesi kim? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
Müge Anlı Kaç Yaşında?

Gazeteci Müge Anlı kaç yaşında? aslen nereli? Müge Anlı evli mi, eşi kim? çocuğu var mı? ne mezunu? annesi kim? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


ATV'de gündüz kuşağında ekrana gelen, Müge Anlı'nın sunumuyla ve Hukukçu Avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen'in katkılarıyla, reyting rekorları kıran "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programının sunucusu Müge Anlı, sık sık açıklamaları ve yaptığı yorumlarla adından söz ettiriyor. Yıllardır bir çok cinayeti aydınlatan ve kayıplara ulaşan Müge Anlı'nın hayatına dair bilgiler merak ediliyor.


MÜGE ANLI KAÇ YAŞINDA?

Müge Anlı 2008 yılından bu yana yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının sunucusudur. Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Sevilen gazeteci Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamlamıştır.


Müge Anlı kaç yaşında?

Müge Anlı 2024 yılı itibarıyla 51 yaşındadır.

Müge Anlı, Televizyon kariyerine magazin dalında giriş yapmıştır. İlk yapımına Kanal D ekranlarında başlamış, magazin camiasının bilindik ismi Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapmıştır. Sadece magazin üzerine kurulu olan ve sevilerek izlenen programda magazin camiasının önemli isimlerini ağırlayan Anlı, beğeni toplayan programın ikinci sezonunu Pakize Suda ile birlikte yapmıştır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..


Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen güzel sunucu, Atv ekranında tek başına üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programını hayata geçirmiştir. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini de kullanan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri konu olarak ele aldı. Birçok cinayeti programı aracılığıyla aydınlatmayı başaran güzel sunucu, bu programa gündüz kuşağında devam etmektedir. Bunların dışında 2010 yılında "Film Gibi" ve "Müge Anlı ile Mektubunuz" var programlarını da hayata geçirmiştir.

ilgili yazı; Müge Anlı ne Zaman başlıyor?


MÜGE ANLI'NIN KIZI KİMDİR?

Müge Anlı'nın eski eşi Burhan Akdağ'dan Lidya isminde bir kızı vardır.

Müge Anlı'nın Annesi kim?

Müge Anlı'nın annesinin adı Ayten Sevinç'tir.

MÜGE ANLI NE MEZUNU?

Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunudur. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi'nde hukuk üzerine yüksek lisans yapmıştır.

Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın..



Müge Anlı kiminle evli?

Müge Anlı, canlı yayında açıkladığı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlilik haberini şu ifadelerle duyurmuştu; "Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için dua edeceğinize eminim."

Müge Anlı'nın Düğünü

Müge Anlı'nın geçtiğimiz hafta sonu kına gecesi organize ettiği ve geceye Zahide YetişZuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi sınırlı sayıda dostunun katıldığı öğrenildi. Müge Anlı'nın düğünü ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü olduğu tahmin ediliyor.

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun sosyal medyadan düğün fotoğrafları ile ilgili yaptığı paylaşım.

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı nikah fotoğrafları hakkında yaptığı açıklama..

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun açıklaması
Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun açıklaması

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski