Oyuncu Burak Haktanır kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Oyuncu Burak Haktanır kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? filmleri, dizileri, özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Oyuncu Evren Burak Haktanır

Oyuncu Burak Haktanır kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? filmleri, dizileri, özgeçmişi, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


OYUNCU BURAK HAKTANIR'DAN MİLLİ DURUŞ
Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen, Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı'nca düzenlenen "Boğaziçi Film Festivali" ödül töreninde ödül alan yönetmen Özcan Alper, kürsüde yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne kimyasal silah iftirası atan Şebnem Korur Fincancı'yı savunup ödülünü Fincancı'ya ifhaf etti.

BURAK HAKTANIR NE DEDİ?
Daha sonra ise davetliler arasında bulunan Oyuncu Burak Haktanır, sahnede bulunan Özcan Alper'e oturduğu yerden "O kadın TSK'ya iftira attı. Kaç gündür bütün PKK sayfaları onu destekliyor" diye bağırarak tepki gösterdi.

Yaşanan bu olayın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Oyuncu Burak Haktanı'ı arayarak tebrik etti. Ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, gösterdiği duruştan dolayı arayarak tebriklerini ilettiği oyuncu Haktanır ile Milli Savunma Bakanlığında bir araya gelecek. Bakan Akar, oyuncunun sergilediği tavrı takdir ettiğini belirterek, bu çıkışın önemli olduğunu ifade etti.

Tüm bu gelişmelerin ardından sosyal medyada Oyuncu Burak Haktanır'a, özellikle twitter'da #burakhaktanır hashtagi açılarak destek ve teşekkür mesajları yağdı.


bazı destek mesajları;

Gazeteci Nedim Şener; "Burak Haktanır diye bir yiğit varmış, selam olsun ona!" 

İletişim Uzmanı Yazar Sevda Türküsev; "Adı; Burak Haktanır ve biz delikanlı, vatansever bir adamı tanıdık!"

Hukukçu Avukat Serkan Toper; "Burak Haktanır’ı tanımıyordum ama artık yüreğimizde kocaman bir yeri var. İhanetin rüzgarlarına karşı kollarını açıp set olmuş vatan yürekli oyuncumuza." 👏👏👏

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sanatçı Burak Haktanır ile bir araya geldi.


BURAK HAKTANIR NERELİ?

Burak Haktanır 27 Ekim 1981 tarihinde Van'ın Erciş ilçesinde dünyaya gelmiştir. Asıl tam adı Evren Burak Haktanır'dır. Sinema ve Dizi oyuncusudur.

Oyunculuğa ilk adımını "Recep İvedik 3" adlı film ile atmıştır. Daha sonra önemli rollerde oynayan Burak Haktanır, 2016 yılında "Sevda Kuşun Kanadında" alı dizide tanınırlığını arttırmıştır. 2019 da ise "Kimse Bilmez" adlı dizisinde "Ekrem" rolünü üstlenmiştir.


Burak Haktanır dizileri

  • Kimse Bilmez – 2019
  • Mehmetçik Kut'ül Amare – 2018
  • Sevda Kuşun Kanadında – 2016
  • Çırağın Baskını – 2014

Evren Burak Haktanır filmleri

  • Nezih Bir Film – 2017
  • Kırıntılar – 2016
  • Miraç – 2014
  • Recep İvedik – 2010

Oyuncu Burak Haktanır, Kanal 24'te yayınlanan Araf'ta Sorular programında, Esra Elönü'nün konuğu oldu. Haktanır, Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya tepkisini sürdürdü. Oyuncu Haktanır, "Türk Silahlı Kuvvetleri kim? Gece başımızı yastığımıza rahatça koyabiliyorsak, huzur içinde yaşayabiliyorsak, bu canı pahasına mücadele eden Mehmetçik sayesindedir." değerlendirmesinde bulundu.

işte o program



- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski